06 249 494 27 info@sellityourway.nl

MYSTERY GUEST INZETTEN

Creëer een positieve boost

De mystery guests van Sell it your way zijn de ogen en oren voor uw bedrijf. Zij zijn het die de feedback verzamelen die een bedrijf, ondernemer of een team handvatten geeft om kwaliteit en service te verbeteren.

Wij werken uitsluitend met professionele acteurs. Al onze mystery guests hebben ruime ervaring in de sales en met hospitality.

Een verfrissende blik

Een mystery guest werkt heel verfrissend voor een bedrijf. Hij of zij kijkt vanuit de beleving van een consument die het bedrijf niet kent.

De mystery guest komt naar uw bedrijf en bekijkt met een kritische blik de uitstraling, de service die verleend wordt en het assortiment/ diensten.

De opbouwende kritiek die dit oplevert leidt tot een aantal verbeterpunten. Deze zorgen voor een positieve boost die weer een positieve weerslag heeft op uw klanten. Dit betekent gegarandeerd meer tevreden klanten. Tevreden klanten zijn uw ambassadeurs.

Voor meer informatie horen wij graag waarom u een mystery guest nodig hebt, hoeveel en hoe vaak. Wij doen u een passende en geheel vrijblijvende offerte toekomen. 

Waarom een mystery guest inzetten?

Door een mystery guest in te zetten, krijgt u antwoord op allerlei vragen over uw bedrijf en personeel.

  • Is uw personeel klantgericht?
  • Heeft uw personeel genoeg productkennis?
  • Worden bedrijfsregels goed nageleefd?

Bij onze eerste afspraak specificeren we het doel, de methode en het referentiekader. Hierdoor krijgt u een betrouwbaar beeld.

Onze mystery guests hebben een hoge standaard voor service en kwaliteit met oog voor detail.

Resultaat

Na het bezoek van onze mystery guests:

  • Heeft u een eerlijk beeld van uw bedrijf.
  • Heeft u handvatten om kwaliteit te verbeteren.
  • Kunt u de prestaties verbeteren.
  • Kunt u de service te verbeteren.

Meer informatie

Clarence Meihuizen vertelt u graag meer over de toegevoegde waarde van Sell it your way voor uw bedrijf.

Mis niet langer omzet door capaciteitsproblemen, vraag hier meer informatie aan of bel met telefoonnummer 06 249 494 27 en maak direct een afspraak.